Θεραπευτικό Massage Shiatsu

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ MASSAGE

Το Shiatsu είναι θεραπευτική τεχνική χειρομάλαξης που προέρχεται απ’ την ιαπωνική χειροπρακτική μέθοδο ΑΝΜΑ, η οποία έχει τις ρίζες της στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική. Το shiatsu είναι ιαπωνική λέξη και προέρχεται από τις συνδετικές λέξεις shi, που σημαίνει δάχτυλο, και atsu, που σημαίνει πίεση. Έτσι, το Σιάτσου είναι το κατεξοχήν μασάζ πίεσης με τα δάχτυλα.

Το shiatsu είναι στην ουσία ένα είδος βελονισμού χωρίς βελόνες, όπου με τις παλάμες, τα δάχτυλα (κυρίως τους αντίχειρες), τους αγκώνες ή και τα γόνατα γίνονται μαλάξεις και ασκούνται πιέσεις στα ενεργειακά κανάλια ή αλλιώς στους μεσημβρινούς του σώματος, δηλαδή την εσωτερική ενέργεια του σώματος. Ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε συνεδρίας πιέζονται σημεία αντίστοιχα με του βελονισμού.

Το shiatsu είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε οσφυαλγίες – ισχιαλγίες, αυχενικό σύνδρομο, πόνους μέσης, τενοντίτιδα, επικονδυλίτιδα, κολίτιδες, προβλήματα πέψης, αϋπνία, κόπωση, ιλίγγους, πονοκεφάλους και ημικρανίες, διαταραχές εμμήνου ρύσεως κ.ά. Φυσικά βελτιώνει τη διάθεση και φέρνει ευεξία.

Photo Gallery

Θέλεις περισσότερες
πληροφορίες κάλεσε:

210 800 44 38

Εγγραφή στο Νewsletter

Προσφορές, Νέα & Εκδηλώσεις