Κολύμβηση για Ενήλικες

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Κολύμβηση Για Ενήλικες

  1. Ελεύθερο πρόγραμμα
  2. Με παρουσία προπονητή
  3. Aqua aerobic
  4. Personal training
  5. Γυμναστείτε Κολυμπώντας

Στις εγκαταστάσεις του AQUA LIFE έχουμε δημιουργήσει ειδικά προγράμματα κολύμβησης για τους ενήλικες λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της καθημερινότητας.

Η κολύμβηση είναι ένας ολοκληρωμένος τρόπος εκγύμνασης. Βοηθά το σώμα να διατηρείται σφιχτό ενδυναμώνοντας τους μυς, καταπολεμά τη χοληστερίνη, δυναμώνει το καρδιαναπνευστικό μας και βοηθά να αποκτήσουμε υγιές μυοσκελετικό σύστημα.

Η κολύμβηση γυμνάζει το μεγαλύτερο μέρος του μυϊκού συστήματος καθώς το νερό δημιουργεί ιδανική αντίσταση. Η κίνηση των χεριών ενεργοποιεί τους μυς του στήθος, των ώμων και της πλάτης ενώ η κίνηση των ποδιών τους τετρακέφαλους και τους οπίσθιους μηριαίους, τους γλουτιαίους και τους μυς της γάμπας. Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κολύμβησης για τους ενήλικες είναι ότι ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες τραυματισμού κατά την άσκηση.

Πέρα όμως από τη σωματική βελτίωση, η κολύμβηση βοηθάει στην αντιμετώπιση του καθημερινού στρες καθώς προσφέρει και τεράστια ψυχική χαλάρωση. Η ιδιαιτερότητα, που κάνει ξεχωριστή την κολύμβηση, σε σχέση με τα άλλα αθλήματα, είναι το νερό και οι φυσικές ιδιότητες που έχει.
Αυτές οι φυσικές ιδιότητες, είναι τέσσερις.

Η άνωση, η οποία εξαφανίζει την αίσθηση του βάρους και είναι ευεργετική στους ανθρώπους με προβλήματα στις αρθρώσεις συνδέσμων και εκτός των άλλων, δίνει μια ευχάριστη διάθεση στον αθλούμενο. η αντίσταση, η οποία ασκεί τους μυς προς όλες τις διευθύνσεις. Η υψηλή αγωγιμότητα, η οποία αυξάνει την θερμική κατανάλωση καθώς και υδροστατική πίεση. Όλες αυτές οι ιδιότητες, δίνουν στην κολύμβηση μια διαφορετική διάσταση, η οποία εκτός των άλλων, δίνει την δυνατότητα στους ανθρώπους που δεν μπορούν να ασκηθούν στην ξηρά, να τα κάνουν στο νερό, με βιοφυσιολογική σημασία.

Photo Gallery

Θέλεις περισσότερες
πληροφορίες κάλεσε:

210 800 44 38

Εγγραφή στο Νewsletter

Προσφορές, Νέα & Εκδηλώσεις