Διαιτολογία

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητικού Κέντρου Aqua Life λειτουργεί ένα Σύγχρονο Διαιτολογικό Κέντρο. Το Διαιτολογικό Κέντρο του Aqua Life παρέχει υπηρεσίες για όλα τα μέλη του καθώς και ειδικά προ-γράμματα Διατροφικής Συμπεριφοράς για παιδιά.

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε με δημιουργική συνεργασία να βελτιώσετε την υγεία σας ,την ποιότητα ζωή σας και να πετύχετε τους στόχους σας μέσα από οργανωμένα προγράμματα που βασίζο-νται στην επιστημονική γνώση και εμπειρία των Διαιτολόγων του Aqua Life.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Στόχος μας είναι να σας κάνουμε να νιώσετε καλύτερα μέσα από ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής βασισμένο στα πρότυπα της Μεσογειακής διατροφής. Η συνάντηση με τον διαιτολόγο περιλαμβάνει ανάλυση σωματικής σύστασης, λήψη ιατρικού και διατροφικού ιστορικού και τέλος υιοθέτηση στρατηγικής για την επίτευξη των στόχων σας.

SLIM BODY EXPRESS

Στόχος του προγράμματος Slim Body Express είναι η μέγιστη δυνατή απώλεια βάρους μέσα από ένα εντατικό πρόγραμμα αδυνατίσματος. Τα διαιτολόγια του προγράμματος συντάσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες σας, τις προτιμήσεις σας, τα ωράρια και τον τρόπο ζωής σας. Είναι ευέλικτα με πολλές εναλλακτικές επιλογές και εγγυώνται σίγουρη απώλεια βάρους όσο και την διατήρηση του αποτελέσματος.

SPORTS NUTRITION

Στόχος του προγράμματος sports nutrition είναι η συστηματική διατροφική παρακολούθηση ασκούμενων ή αθλητών για μεγιστοποίηση των επιπέδων ενέργειας, άμεση αναπλήρωση και ταχεία αποκατάσταση.

Χαρακτηριστικά προγράμματος

  1. Σχεδιασμός γεύματος πριν την άσκηση
  2. Οδηγίες κατά την διάρκεια
  3. Σχεδιασμός γεύματος μετά την άσκηση
  4. Στρατηγικές ενυδάτωσης

DETOX

Ειδικό πρόγραμμα που στοχεύει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Η αποτοξίνωση είναι η διαδικασία κατά την οποία αφαιρούνται οι συσσωρευμένες τοξίνες στο σώμα μας. Η συσσώρευση των τοξινών στον οργανισμό μπορεί να μπλοκάρει τον μεταβολισμό και να επηρεάσει το σωματικό βάρος.

Το πρόγραμμα Detox βασίζεται στις αρχές της Μεσογειακής χορτοφαγικής διατροφής και συστήνεται σε όσους θέλουν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους, την ενέργεια τους και να χάσουν βάρος αποβάλλοντας βλαβερές τοξίνες από τον οργανισμό τους. Συστήνεται μετά από τις περιόδους Χριστουγέννων, Πάσχα, καλοκαιρινών διακοπών.

HEALTHY NUTRITION

Έχει αποδειχθεί ότι οι διατροφικές μας συνήθειες σχετίζονται άμεσα με την σωματική μας υγεία. Η ποιότητα όσο και η ποσότητα της τροφής που καταναλώνουμε στην καθημερινή μας ζωή μπορεί να είναι η αιτία των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουμε ή που ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε στο μέλλον. Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητο να μην “τρώμε” απλά, αλλά να τρεφόμαστε κατάλληλα.

Στόχος του προγράμματος Healthy Nutrition είναι η διατήρηση υγιούς σωματικού βάρους, η διατροφική εκπαίδευση και υιοθέτηση υγιεινού τρόπου ζωής θέτοντας τις βασικές αρχές της Μεσογειακής δίαιτας.

SUPERKIDS NUTRITION

Η σωστή διατροφή αποτελεί θεμέλιο για μια υγιή παιδική ηλικία. Η εκμάθηση της σωστής διατροφής είναι συχνά πολύ δύσκολη στα παιδιά. Σκοπός του προγράμματος SuperKids Nutrition είναι να προσφέρει στην οικογένεια γνώση και εμπειρία για τους κανόνες της Υγιεινής Διατροφής, εφαρμογή διατροφικών συμπεριφορών, προετοιμασία γευμάτων και σνακ που θα βοηθήσει τα παιδιά να κάνουν καθημερινές υγιεινές διατροφικές επιλογές, να έχουν ενέργεια και καλή υγεία.

CLINICAL NUTRITION

Σκοπός του προγράμματος Clinical Nutrition είναι η Διαιτολογική υποστήριξη σε ενήλικες και παιδιά για Παθολογικές καταστάσεις.

  • Παχυσαρκία
  • Σακχαρώσης Διαβήτης τύπου Ι, ΙΙ, κύησης
  • Νευρολογικές Παθήσεις
  • Καρδιαγγειακά
  • Παθήσεις Γαστρεντερικού Συστήματος

Θέλεις περισσότερες
πληροφορίες κάλεσε:

210 800 44 38

Εγγραφή στο Νewsletter

Προσφορές, Νέα & Εκδηλώσεις